Tgrt Haber
02 Mart 2020 13:35

Filipinler’de alışveriş merkezinde 30 kişi rehin alındı

Filipinler’de silahlı bir saldırganın alışveriş merkezinde 30 kişiyi rehin aldığı ve bir kişinin yaralandığı belirtildi.

Filipinler’de alışveriş merkezinde 30 kişi rehin alındı
Filipinler,,AVM,,rehine krizi

Filipinler'in ulusal başkent bölgesi San Juan şehrinde silahlı bir saldırganın alışveriş merkezinde en az 30 kişiyi rehin aldığı belirtildi. Polis ve arabulucuların rehine krizini sonlandırmaya çalıştığı belirtilirken, şuana kadar bir kişinin yaralandığı öğrenildi.

Onlarca kişiyi rehin aldı

San Juan Belediye Başkanı Francis Zamora olaya ilişkin yaptığı açıklamada, saldırganın V-Mall adlı alışveriş merkezinin eski güvenlik görevlisi olduğunu ve idare ofisine girerek bir kişiye ateş ettiğini, onlarca kişiyi rehin aldığını söyledi.

Patlayıcı taşıyor

Saldırganın patlayıcı taşıdığını söyleyen Zamora, ancak bunun henüz doğrulanmadığı ifade ederek yaralanan kişinin hastaneye kaldırıldığını belirtti. Zamora, saldırganın eski iş arkadaşlarıyla görüntülü görüşme yapmak istediğini söyledi.

Özel tim AVM'yi kuşattı

Özel timin 100'den fazla mağazanın bulunduğu 4 katlı alışveriş merkezini kuşattığı ve AVM’deki müşterilerin tahliye edildiği öğrenildi.

Olay bölgesinden fotoğraflar:

Filipinler’de alışveriş merkezinde 30 kişi rehin alındıFilipinler’de alışveriş merkezinde 30 kişi rehin alındıFilipinler’de alışveriş merkezinde 30 kişi rehin alındıFilipinler’de alışveriş merkezinde 30 kişi rehin alındıFilipinler’de alışveriş merkezinde 30 kişi rehin alındı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...