Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Ocak 2015 17:43

Filistin Devlet Başkanı Abbas Türkiye'ye geliyor

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle, 12-13 Ocak'ta Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacak.

Filistin Devlet Başkanı Abbas Türkiye'ye geliyor
abbas, türkiye, filistin,

 Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle, 12-13 Ocak'ta Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacak. Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanlığından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Ziyarette, kardeş Filistin Devleti ile ülkemiz arasındaki ikili ilişkilerin ele alınması, bu çerçevede Filistin'e yönelik insani ve kalkınma yardımlarının değerlendirilmesi, İsrail-Filistin ihtilafındaki son gelişmelerin yanı sıra bölgesel meselelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulması öngörülmektedir. Devlet Başkanı Abbas'ın bu ziyareti, Filistin davasının her zaman en güçlü savunucularından olan ülkemizin Filistin halkı ve devletine tam desteğinin bir kez daha vurgulanmasına da vesile teşkil edecektir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...