Tgrt Haber
22 May 2021 23:18

Filistin'e destek veren 3 ünlü isim hedef gösterildi

New York Times (NYT) gazetesinde yayınlanan bir ilan büyük tepki çekti. İlanda, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarını eleştiren ve Filistin'e destek veren Bella Hadid, Gigi Hadid ve Dua Lipa hedef gösterildi.

Filistin'e destek veren 3 ünlü isim hedef gösterildi
New York Times,Filistin,Bella Hadid,Gigi Hadid,Dua Lipa

ABD'de New York Times gazetesi tarafından yayınlanan ilan tartışmaların merkezine oturdu. Hadid kardeşler ve Dua Lipa'nın hedef gösterildiği ilana tepki çekti.

"İSRAİL'İ KINAYIP, HAMAS'A SESSİZ KALMAK"

Filistin asıllı ABD'li modeller Bella Hadid ile kardeşi Gigi Hadid ve yine Filistin'e destek veren şarkısı Dua Lipa, NYT gazetesinde yer alan tam sayfa bir ilanda "İsrail'i kınayıp Hamas'a sessiz kalmakla" suçlandı.

SOSYAL MEDYADA YOĞUN TEPKİLERLE KARŞILAŞTI

Amerikalı haham Shmuley Boteach'in başında olduğu "Dünya Değerler Ağı" adlı örgüt tarafından verilen ilan, Filistin'e destek veren 3 ünlü ismi doğrudan hedef gösterdiği gerekçesiyle sosyal medyada yoğun tepkilerle karşılaştı.

Filistin'e destek veren 3 ünlü isim hedef gösterildi

NYT TARAFSIZLIĞINI KORUDUĞUNU İDDİA EDEMEZ

​Paylaşımlarında bu ilanı basan NYT gazetesine de tepki gösteren çok sayıda kullanıcı, gazetenin böyle bir ilanı yayınladıktan sonra tarafsızlığını koruduğunu iddia edemeyeceğine vurgu yaptı.

"BELLA, GİGİ, DUA; ONLARI HEMEN KINAYIN"

Hadid kardeşler ile Lipa'nın fotoğraflarına yer verilen ilanda, "Bella, Gigi, Dua; Hamas ikinci Holokost çağrısı yapıyor. Onları derhal kınayın" ifadeleri kullanıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...