Tgrt Haber
20 May 2021 18:16

Filistinli çocuktan annesine yürek yakan mektup

İşgalci İsrail’in şiddetli saldırı ve katliamlarının sürdüğü Gazze’de, bir annenin kızının yastığının altında bulduğu mektupta yazan, "Anneciğim eğer şehit olursak hepimizi aynı mezara koysunlar ki kucağında kalmış olurum" sözleri görenleri duygulandırdı.

Filistinli çocuktan annesine yürek yakan mektup
gazze,,mektup,

Filistinliler, işgalci İsrail’in hedef gözetmeksizin gerçekleştirdiği bombalamaların gölgesinde hayatta kalma mücadelesi veriyor.

ÇOCUKLAR ACILARIYLA BÜYÜYOR

Katliamların sıradanlaştığı Gazze'de çocuklar, acılarıyla büyüyor. Gazze’de bir anne, kızının, yastığı altına bıraktığı bir mektup buldu.

MEKTUPTA YAZANLAR GÖRENLERİ DUYGULANDIRDI

Sosyal medyada paylaşılan notta yazanlar, Filistinli çocukların her an bombalanma korkusuyla geçirdiği yaşamlarını gözler önüne seriyor.

O notta şu ifadeler yer alıyor:

"Anneciğim ben çok korkuyorum. Eğer şehit olursak hepimizi aynı mezara koysunlar. Böylece kucağında kalmış olurum. Ve bana bayram kıyafetlerimi giydirsinler. Çünkü onlarla sevinemedim."

Filistinli çocuktan annesine yürek yakan mektup

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...