Tgrt Haber
15 Ocak 2022 10:06

Film setindeki ölümde yeni gelişme: Baldwin telefonunu polise verdi

Ünlü oyuncu Alec Baldwin arama emri çıkarılan telefonunu polislere teslim etti. Baldwin, Rust filminin çekimleri sırasında ateşlediği silah ile görüntü yönetmeninin ölümüne sebep olmuştu.

Film setindeki ölümde yeni gelişme: Baldwin telefonunu polise verdi
rust,fim,alec baldwin

ABD'de Rust filminin çekimleri sırasında ateşlediği silahla görüntü yönetmenini kazayla öldüren Alec Baldwin’in telefonuna el konulması için 16 Aralık'ta arama emri çıkarılmıştı. Ünlü oyuncu telefonunu polise teslim etti.

Alec Baldwin kendine iletilen resmi talebe uydu. Santa Fe Bölge İlçe Ofisi ve Baldwin'in avukatı tarafından yapılan açıklamada, ABD'li aktör Alec Baldwin'in, şahsi cep telefonunu, yazılı, fotoğraflı veya videolu paylaşımlarının incelenmesi için New Mexio eyaleti yetkililerine verdiği belirtildi.

Açıklama, film setindeki kazayla ilgili soruşturmanın bir parçası olarak Santa Fe İlçesi Şerif Ofisinin bir ay önce arama emri çıkarılmasına rağmen telefonun henüz teslim edilmediğini bildirmesinin ardından geldi.

Yetkililer ünlü oyuncunun telefonunda, Baldwin’in çekim esnasında silahının patladığı olayla ilgili kanıt olabileceğine inanıyor.

Baldwin olay sonrası tetiği çekmediğini ve tabancanın Hutchins ile kamera açılarını prova ederken patladığını söylemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...