Tgrt Haber
09 Aralık 2021 15:10

Fransa’da göçmenlere kılıçlı saldırı

Fransa’nın başkenti Paris’te ismi öğrenilemeyen saldırgan elindeki kılıç ile göçmenlere saldırdı. “Irkçı” saldırıyla ilgili soruşturma başlatılırken 2 düzensiz göçmen ise yaralandı.

Fransa’da göçmenlere kılıçlı saldırı
Fransa,Paris,göçmen,kılıç,saldırı

Fransa’nın başkenti Paris’in sokaklarında ırkçılık söylemleri şiddete dönüştü. Paris’te  Bercy Parkı'nda çadırlarda yaşayan düzensiz göçmenler, uyuduklarını vakitte bir kişi tarafından kılıçlı saldırıya uğradı.  Saldırgan kılıcıyla göçmenlerin çadırlarını kesmeye başlayınca durumu fark eden müdahale etmek isteyen 2 Sudanlı göçmeni de kılıç darbesiyle yaraladı.

“YABANCILARDAN BIKTIK” DİYEREK SALDIRDI

Yaralı göçmenlerden birinin hayati tehlikesi bulunduğu belirtilirken Paris Büyükşehir Belediyesinin mültecilerden sorumlu Başkan Yardımcısı Ian Brossat, saldırıyı "ırkçı" olarak niteledi. Saldırganın “Yabancılardan bıktık” diyerek saldırıyı gerçekleştirdiği ifade edildi. Olay yerine gelen polislerce etkisiz hale getirilip gözaltına alınan şahıs hakkında "kasıtlı şiddetten" soruşturma başlatıldı.

Fransa’da göçmenlere kılıçlı saldırı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...