Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Haziran 2021 13:41

Ganj Nehri'nde terk edilmiş 22 günlük bebek bulundu

Hindistan'daki Ganj Nehri'nde ahşap kutunun içinde terk edilmiş 22 günlük bir bebek bulundu.

Ganj Nehri'nde terk edilmiş 22 günlük bebek bulundu
hindistan,ganj nehri

Hindistan'da Uttar Pradeş eyaletinde bulunan Ganj Nehri'nde yüzen bir ahşap bir kutu dikkat çekti. Bazı vatandaşlar, ahşap kutuyu sudan çıkardı, kutunun içinde kırmızı bir beze sarılı halde ölüme terk edilmiş 22 günlük bir bebek bulundu. Kutunun içinden bebek çıkmasıyla şaşıran vatandaşlardan biri konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Birkaç köylünün yardımıyla kutuyu çıkardık. Açtığımızda kırmızı bir beze sarılı bir kız bebek görünce şok olduk. Kutuda ayrıca Hindu tanrılarının fotoğrafları ve bebeğin burçları da vardı."

Bebeğin Ganj Nehri'nde bulunması nedeniyle ismini de ''Ganj'' koydular.  Daha sonra yardımsever vatandaşların yaşanan olayı bildirmesinin ardından harekete geçen polis yetkilileri, sağlık kontrolleri için bebeği hastaneye kaldırdı.

Bebeğin durumunun iyi olduğunu ifade eden polis yetkilileri açıklama yaptı:

"Kız çocuğunun terk edilme nedeni henüz netlik kazanmadı. İlk başta bebeğin hasta olduğundan şüphelendik, fakat kontrolden sonra tamamen iyi ve müşahede altında. Bu bir kız çocuğu sorunu olabilir ve ebeveynler yoksulluk içinde yaşıyor olabilir. Nedeni bilinmiyor. Bebeği yakında çocuk bakım merkezine göndermeyi planlıyoruz."

Ayrıca Uttar Pradeş eyalet yetkilileri tarafından yapılan açıklamada ise, bebeğin Hindistan hükümeti koruması altına alındığını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...