Tgrt Haber
17 May 2021 11:53

Gazzeli babadan acı haber!

İşgalci İsrail’in savaş uçakları altında Gazze’ye düzenlediği bombardıman sırasında kızların korkularını yenmesi için onları teskin ettiği anları kaydeden Ahmed Mansi isimli Filistinli baba hayatını kaybetti.

Gazzeli babadan acı haber!
Gazzeli baba,İşgalci İsrail,Ahmed Mansi,FİLİSTİN,gazze

İsrail katliamlarına devam ediyor. Filistinlilere yönelik hava saldırı düzenleyen işgalci İsrail’in saldırılarından bir acı haber daha geldi. İsrail’in düzenlediği bombardıman sırasında kızlarının yaşadığı korkuyu yenmek için onları teselli eden babanın videosu gündem oluştu.  Saldırılarda çocukların korkmaması için bazı oyuncaklar aldığını söyleyen baba Ahmed Mansi, çocukların korkmaması için uçak sesleri altında oyun oynamalarına devam etmesini istedi. 

“OYUN OYNAMAYA DEVAM ET"

Görüntülerde ayrıca savaş uçağının çıkardığı sesin artması nedeniyle Hala ve Sara'nın korkuyla sağa sola kaçmaya çalıştığı anda Gazzeli baba, "Her şey yolunda, buraya gel. Endişelenme Sara" diyerek çocuklarını sakinleştirmeye çalıştığı ve küçük kızı Hala'ya sarıldığı görülüyor.

FİLİSTİNLİ BABA HAYATINI KAYBETTİ

Filistin basınında yer alan haberde Mansi'nin söz konusu videoyu kaydettikten 3 gün sonra 15 Mayıs'ta İsrail'in Gazze'ye düzenlediği hava saldırısında yaşamını yitirdiği belirtildi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...