Tgrt Haber
11 Aralık 2021 00:25

Gece kulübüne yapılan terör saldırısının zanlısı Kırgızistan'da yakalandı

Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te terör faaliyetleri düzenlemek şüphesiyle M.Ş.R. isimli 1 kişi yakalandı. Yakalanan zanlının, 2017’de İstanbul’daki bir gece kulübünde gerçekleştirilen ve 18 ülkeden 39 kişinin hayatını kaybettiği, 70 kişinin de yaralandığı saldırıyla bağlantılı olabileceği üzerinde durulduğu ifade edildi. Zanlının duruşma öncesi gözaltına alındığı ve soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Gece kulübüne yapılan terör saldırısının zanlısı Kırgızistan'da yakalandı
gece kulübü,,terör,,terör saldırısı,,Kırgızistan,,Bişkek,,DEAŞ,

İstanbul'da bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısıyla bağlantılı olduğu düşünülen kişinin Kırgızistan'da düzenlenen operasyonda yakalandı.

Kırgızistan Milli Güvenlik Devlet Komitesinden yapılan yazılı açıklamada, terörle mücadele operasyonu sonucunda yabancı uyruklu M.Ş.R.'nin gözaltına alındığı belirtildi.

KANLI SALDIRIYI DEAŞ ÜSTLENMİŞTİ

İstihbarat tarafından gözaltına alınan kişinin, İstanbul'da 2017'de bir gece kulübünde 18 ülkeden 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısıyla bağlantılı olduğunun düşünüldüğü aktarıldı.

İstanbul Ortaköy'de 2017'de gece kulübüne düzenlenen saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlenmişti.

Gece kulübüne yapılan terör saldırısının zanlısı Kırgızistan'da yakalandı
M.Ş.R.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...