Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ocak 2022 11:21

'Genç Putin'im' diyen Kanye West Vladimir Putin için Rusya'ya gidiyor

ABD'li şarkıcı Kanye West, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile tanışmak için Rusya'ya gitmeye hazırlanıyor. West, Rusya'da dini konserler de vermek istiyor.

'Genç Putin'im' diyen Kanye West Vladimir Putin için Rusya'ya gidiyor
vladimir putin,kanye west,rusya

Dünyaca ünlü şarkıcı Kanye West, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile tanışmak, moda ve müzik yapımcılığından oluşan iş dünyasını Rusya'ya taşımak için hazırlanıyor. Sıklıkla dini konserler düzenleyen West, Moskova'da da Crocus City Hall tiyatrosu ya da 1980 Olimpiyat Oyunları'nın düzenlediği Grand Sports Arena gibi devasa salonlarda dini konser düzenlemeyi planlıyor.

Dailymail'in haberine göre, Ukrayna ve Rusya geriliminde hep Vladimir Putin'in destekçisi olan West, Rusya ve ABD arasındaki katı seyahat yaptırımlarını da gereksiz bulduğunu söyledi.

West'in stratejik danışmanı Ameer Sudan ile avukatı Scott Balber, şarkıcının Rusya seyahati için koordinasyon çalışmaları yürütüyor. Ayrıca avukat Balber, Azerbaycanlı-Rus milyarder emlak geliştiricisi Aras Agalarov ve oğlu Emin Agalarov ile West arasındaki iletişim görevini de üstleniyor.

'Genç Putin'im' diyen Kanye West Vladimir Putin için Rusya'ya gidiyor

Kim Kardashian ile boşanma aşamasında olan Kanye West, Rusya'da düzenleyeceği dini konsere Putin'i 'özel davetli' olarak çağırmayı da planlıyor.

''BEN GENÇ PUTIN GİBİYİM HATTA VLADIMIR'İN TA KENDİSİ''

Öte yandan Kanye West, bir podcast yayınında Vladimir Putin'e çok benzediğini şu sözlerle ifade etmişti:

''Ben genç Putin gibiyim. Hatta Vladimir’in ta kendisi olduğumu fark ettim. Bunu ne zaman fark ettiğimi biliyor musunuz? Kültürün petrol, kültürün enerji olduğunu fark ettiğim an. Ben kültürün kralıyım, 20 yıldır öyleyim ve gelecekteki 2 bin yıl da öyle olmaya devam edeceğim.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...