Tgrt Haber
06 Temmuz 2022 08:45 - Güncelleme : 06 Temmuz 2022 08:58

Gizemli ölümlere yenisi eklendi! Rus milyarder evinin havuzunda ölü bulundu

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin ardından başlayan gizemli ölümlere bir yenisi eklendi. Gazprom şirketiyle bağlantısı olan 61 yaşındaki Rus milyarder Yuri Voronova, evinin havuzunda kafasından vurulmuş halde bulundu.

Gizemli ölümlere yenisi eklendi! Rus milyarder evinin havuzunda ölü bulundu
rusya

Son zamanlarda Rusya'da artan milyarder ölümlerinin altıncısı gerçekleşti. Rus Gazprom şirketi ile bağlantısı olan 61 yaşındaki Rus milyarder Yuri Voronova, St Petersburg şehrindeki evinin yüzme havuzunda kafasından vurulmuş halde ölü bulundu. Voronova, sene başından beri şüpheli şekilde öldürülen 6. milyarder olurken yanında da bir tabanca bulundu.

Gizemli ölümlere yenisi eklendi! Rus milyarder evinin havuzunda ölü bulundu

Olayla ilgili soruşturma açan Rus ekipler, cinayetin Voronova'nın iş ortakları ile yaşadığı anlaşmazlıklarla bağlı olma ihtimali üzerine duruyor. İddiaya göre karısı da polise, kocasının ortakları tarafından dolandırıldığını ve büyük miktarda para kaybettiğini söyledi.

Öte yandan bu kişilerin Moskova yönetimi tarafından ortadan kaldırıldığı yolundaki iddialar da Batı medyasında yer almayı sürdürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...