Tgrt Haber
06 Haziran 2022 09:22 - Güncelleme : 06 Haziran 2022 09:30

Biden ve eşi apar topar tahliye edildi!

ABD Başkanı Joe Biden ve eşi Jill Biden’ın Delaware sahilindeki evinde uçuşa yasak bölgeye giren bir uçak Gizli Servisi alarma geçirdi. Biden ve eşi apar topar tahliye edilmek zorunda kalırken sahilde çekilen fotoğraf gündem oldu. ABD basını ayrıca Biden'ın tatillerini mercek altına alırken 'en fazla tatil yapan başkan' olma unvanını yakalama yolunda ilerlediğini söyledi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Fox News
Biden ve eşi apar topar tahliye edildi!
abd,biden,tatil

ABD Başkanı Joe Biden’ın tatilleri gündem olmaya devam ediyor. ABD basını tarafından ‘tarihteki en fazla tatil yapan başkan olma yolunda ilerliyor’ yorumları yapılan Biden geçtiğimiz günlerde eşi Jill Biden ile yazlık evlerinin bulunduğu Delaware eyaletinden apar topar tahliye edilmek zorunda kaldı.

BIDEN ÇİFTİ İTFAİYE MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

ABD merkezli Fox News’ın haberine göre Biden çifti evin çevresindeki uçuşa yasak alana özel uçağın girmesi sonucu büyük panik yaşadı. Gizli Servis alarm durumuna geçerken Biden ve eşi yakınlardaki bir itfaiye binasına götürüldü. Gizli Servis tarafından yapılan açıklamada uçağın hemen kısıtlı hava sahasından çıkarıldığı kaydedilirken Biden ve ailesinin güvenli bir bölgeye taşınmasının ardından iki savaş uçağı söz konusu uçağı engellemek için havalandığı duyuruldu.

HAVA SAHASINA YANLIŞIKLA GİRDİ

Bir Gizli Servis sözcüsü, ön soruşturma neticesinde küçük uçağın Biden'in tatil evinin üzerindeki kısıtlı hava sahasına 'yanlışlıkla' girdiğini ve 'Cumhurbaşkanı veya ailesine yönelik bir tehdit olmadığını' ortaya çıkardığını doğruladı.

EN FAZLA TATİL YAPAN BAŞKAN OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

ABD basını Biden’ın tatillerini mercek altına alırken Pazar günü itibariyle 500 gündür görevde olan Biden’ın görev süresinin üçte birinden fazlasını tatilde geçirdiği ifade etti. Gazete ayrıca Biden’ın bu hızda giderse görev süresinin dört yılında Beyaz Saray’dan yaklaşık 550 gün uzakta olabileceğini köşesine taşıdı. 

Biden ve eşi apar topar tahliye edildi!

 

Kaynak: Fox News
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...