Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Şubat 2015 15:29

Gökyüzünü turuncu renk sardı

Barcelona’nın kuzeyinde kimyasal patlama meydana geldi. Patlama sırasında 2 kişi yaralandı ve kentin üstünde büyük turuncu bir kimyasal bulut oluştu. İnsanlar sokağa çıkmamaları konusunda uyarıldı.

Gökyüzünü turuncu renk sardı
Katalonya,Barcelona, gökyüzü, kimyasal bulut,

Barcelona’nın kuzeyinde yer alan Igualada kentinde Simar isimli bir kimyasal ürün dağıtım şirketinde araçların yüklenmesi sırasında bir patlama meydana geldi. Patlama sırasında 2 kişi yaralandı ve kentin üstünde büyük turuncu bir kimyasal bulut meydana geldi.
Katalonya Sivil Savunma yönetimi insanlara evlerinde kalmalarını, pencerelerini kapatmalarını ve okuldaki çocuklarını almak için bile evden ayrılmamalarını istedi. Katalonya İçişleri Sorumlusu Ramon Espadaler El Pais’e yaptığı açıklamada ‘’ Maalesef bölgede kimyasal bulutu dağıtmaya yeterli rüzgar yok, bulutun dağılması zaman alacak’’ diyerek, insanlardan sakin kalıp evlerinden çıkmamalarını önerdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...