Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Eylül 2021 15:35

Gören şoke oldu: Binanın duvarından yüzlerce yarasa çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir ofis binasının duvarından yüzlerce yarasa çıktı. Bir çalışanın sosyal medya platformu TikTok'ta o anları videoya almasıyla izleyen binlerce kişi hayrete düştü.

Gören şoke oldu: Binanın duvarından yüzlerce yarasa çıktı
abd,yarasa

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bulunan bir ofis binasında çekilen görüntüler, izleyenleri hayrete düşürdü. Geçtiğimiz günlerde Ashley Michele adlı bir sosyal medya kullanıcısı, TikTok'a yüzlerce yarasanın duvardan çıkış videosunu yükledi. Michele, videoyu paylaşırken ''Yüzlerce yarasa ofis binamızın içinde yaşıyormuş'' yazdı. Görüntülerde pencereyle binanın sütunu arasında bulunan boşluktan bir dürü yarasanın çıktığı görüldü. 

Yüz binlerce beğeni alan TikTok videosu on binlerce kişi tarafından da paylaşıldı. Bir TikTok kullanıcısı ise ''Yarasaları seviyorum ama kimse beni uyarmadan bu yarasaları görmüş olsaydım kesin çığlık atardım'' yorumunu yaptı.

Gören şoke oldu: Binanın duvarından yüzlerce yarasa çıktı

Newsweek'in haberine göre, yarasaların binanın duvarından çıkış videosunu izleyen bir başka sosyal medya kullanıcısı ise ''Bunların hepsi oraya nasıl sığmış?'' diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Öte yandan ofis çalışanları, yaban hayatı yetkilileriyle iletişime geçti. Farklı zamanlarda binanın içinden çıkan yarasaların binayı tamamen terk etmesi beklendi ardından ise yarasaların tekrar binaya girmemesi için özel bir malzeme ile boşluklar kapatıldı.

Kraliyet Kuşları Koruma Derneği, yarasaların genelde binalara zarar vermediğini söyleyerek, hayvanların herhangi bir ses yapmadığını, koku bırakmadığını ve avlarını binalara getirmediğini dile getirdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...