Tgrt Haber
06 Ocak 2022 17:05

Güney Kore'de ilginç seçim vaadi! Bedava saç ektirme müjdesi

Güney Kore’de devlet başkanı adayı Lee Jae-myung dikkat çeken bir seçim vaadinde bulundu. Lee Jae-myung, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Saç dökülmesi tedavisi konusunda mükemmel bir politika sunacağım" dedi.

Güney Kore'de ilginç seçim vaadi! Bedava saç ektirme müjdesi
Güney Kore,seçim vaadi,saç ektirme,Lee Jae-myung

Güney Kore'de devlet başkanı adayı Lee Jae-myung sosyal medya hesabından çok ilginç bir seçim vaadi sundu. Lee, saç dökülmesi ve ekme tedavilerinin ulusal sağlık sigortası programı tarafından karşılanmasına dair önerisi sonrası, pek çok saç ektirmek isteyen seçmenin desteğini kazandığını ifade etti.

‘MÜKEMMEL POLİTİKA SUNACAĞIM’

Önceki seçimlerde Kuzey Kore'nin nükleer programı, ABD ile ilişkiler ve ekonomik sorunlar ana gündem konuları olarak öne çıkarken, Mart ayında yapılması planlanan devlet başkanlığı oylaması öncesinde 'saç dökülmesi' tartışmalarının önemli gündem olduğu belirtiliyor. Devlet başkanı adayı Lee Jae-myung, ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Saç dökülmesi tedavisi konusunda mükemmel bir politika sunacağım" dedi.

DESTEK MESAJLARI YAĞIYOR

Sosyal medyada "Jae-myung kardeşim. Seni seviyorum. Seni Mavi Saray'a ekeceğim" ve "Ekselansları, Sayın Cumhurbaşkanı! Kore'de ilk kez kel insanlara yeni bir umut veriyorsunuz" gibi çok sayıda destek mesajı paylaşıldı. Raporlara göre, her beş Güney Koreliden biri saç dökülmesinden muzdarip. Güney Kore'de 9 Mart'ta düzenlenecek başkanlık seçimlerinde iktidardaki Demokratik Parti adayı Lee Jae-myung ile ana muhalefetteki Halkın Gücü Partisi adayı Yoon Seok-youl yarışacak.

Güney Kore'de ilginç seçim vaadi! Bedava saç ektirme müjdesi

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...