Tgrt Haber
17 Şubat 2014 19:31

Güney Kore'de bina çatısı çöktü, 8 ölü

Güney Kore'nin Gyeongju kentinde bir binanın çatısının çökmesi sonucu 8 kişi öldü. Enkaz altındakiler kurtarılmaya çalışılıyor.

Güney Kore'de bina çatısı çöktü, 8 ölü
Güney Kore'de bina çatısı çöktü, bina çatısı çöktü, güney kore'de çatı çökmesi,

Güney Kore'nin Gyeongju kentinde bir binanın çatısının çökmesi sonucu, 8 kişi öldü. Ulusal Acil Durum Yönetimi Ajansı yetkilileri, olayın Busan Üniversitesi öğrencilerinin, Gyeongju'da bir toplantı salonunda üniversiteye yeni başlayan arkadaşları için kutlama yaptıkları sırada meydana geldiğini bildirdi. Toplantının yapıldığı binanın çatısının çökmesi sonucu  yaralananlardan 15'inin durumunun ciddi olduğunu belirten yetkililer 58 kişinin olaydan hafif yaralı kurtulduğunu kaydetti. Kurtarma görevlileri, 10'dan fazla kişinin hala enkaz altında kaldığından endişe ettiklerini belirtti. Güney Kore basını, çatının çökmesini yoğun kar yağışıyla ilişkilendirse de olayın kesin nedenine ilişkin araştırmanın sürdüğü ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...