Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Şubat 2017 10:08

Gurbetçiler 'Reis' filmini bekliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatından esinlenilerek çekilen, 'Reis' filmi 3 Mart'ta Türkiye'nin yanı sıra birçok Avrupa ülkesinde seyirciyle buluşacak.

Gurbetçiler 'Reis' filmini bekliyor
reis filmi, reis,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatından esinlenilerek beyaz perdeye aktarılan, 'Reis' filmi 3 Mart'ta Türkiye'nin yanı sıra Almanya, İngiltere, Hollanda, Fransa, Danimarka gibi birçok ülkede seyirciyle buluşacak.

'REİS' 3 MART'TA SEYİRCİYLE BULUŞUYOR

Yapımcılığını Kafkasör Film Akademisi'nin, yönetmenliğini Hüdaverdi Yavuz'un yaptığı 'Reis' filminin başrollerini Reha Beyoğlu, Özlem Balcı, Ercan Demirel Işık Yıldız gibi isimler paylaşıyor.

KIBRIS'TA DEV PLATO 

Çekimleri İstanbul, Kırklareli, Bursa, Lefkoşa ve Gazimağusa'da gerçekleştirilen filmin döneme ait Kasımpaşa dokusu Kıbrıs'ta dev bir organizasyon ile yeniden inşa edildi. Prodüksiyon malzemeleri 14 tırla İstanbul'dan Kıbrıs'a getirildi. Proje 1 sene ön hazırlık, 4 aylık çekim ve 3 aylık post prodüksiyon çalışmasından sonra tamamlandı.

FRAGMANI 130 MİLYON KEZ İZLENDİ

'Reis' filminin fragmanı kısa sürede olumlu yorum alırken, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Filmin fragmanı kısa bir sürede 130 milyon kez izlendi, 20 milyon kez paylaşıldı.

GALA CUMHURBAŞKANI'NIN DOĞUM GÜNÜNDE

'Reis' filminin galası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü olan 26 Şubat'ta Maslak TİM Show Center'da yapılacak.

AVRUPA'DA VİZYONDA OLACAK

'Reis', Almanya, Avusturya, Hollanda, Belçika, İtalya, İngiltere, İsviçre, Fransa, Danimarka, İsveç, Norveç ve Finlandiya'nın da aralarında bulunduğu birçok ülkede seyirciyle buluşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...