Tgrt Haber
16 Haziran 2021 14:39

Güzellik uğruna geçici körlük yaşadı yüzünde yaralar çıktı

Avustralyalı bir realite şov yıldızı, yüzünde çiller olmasını isteyince internette gördüklerini yüzüne uyguladı. Yıldız isim, güzellik uğruna geçici körlük yaşadı, yüzünde de yaralar çıktı.

Güzellik uğruna geçici körlük yaşadı yüzünde yaralar çıktı
tiktok,güzellik sırları,avustralya

21 yaşındaki realite şov yıldızı Tilly Whitfeld, sosyal medya hesabı TikTok'ta sürekli olarak yüzünde kil maskesi varken videolar çekince gerçeği itiraf etmek zorunda kaldı. İlk başta sosyal medya takipçilerine burnundaki ve yanaklarındaki kızarıklıkları kapatmak için sürdüğünü söylese de sonunda bir kaza olduğunu açıkladı. The New York Times'a açıklama yapan şov yıldızı, internette gördüğü bir güzellik hilesiyle yüzüne çil yapmak istedi. Fakat sonuç felaket oldu.

Son zamanlarda sosyal medyada yüze sahte çil yapmak çok popüler olunca Tilly de bu akıma katılmak istediğini söyledi. Bu güzellik hilesini yapmak ise oldukça tehlikeli olunca şov yıldızı resmen canıyla kumar oynadı. İnternette gördüğü bir klipten etkilendiğini söyleyen şov yıldızı, tam olarak hangi ürünü kullanacağını bilmeden bir internet sitesinden kahverengi dövme mürekkebi sipariş etti.

Güzellik uğruna geçici körlük yaşadı yüzünde yaralar çıktı

Tilly'nin sipariş ettiği mürekkebin ''yüksek düzeyde kurşun'' içerdiği ortaya çıktı. Şov yıldızı, o mürekkebi yüzüne enjekte etmek için ise bir dikiş iğnesi kullandığını söyledi. Tilly, o sırada hiç acı duymadığı için durması gerektiğini fark etmediğini dile getirdi. Yaşadıklarını genç yıldız şu sözlerle anlattı:

''Big Brother programından iki ay önce TikTok videosunda gördüğüm bir evde güzellik prosedürünü taklit etmeye çalışırken kendimde bıraktığım yara izini kaldırma girişiminin sonucudur. Lütfen herhangi bir evde güzellik hilesini uygulamaya kalkmayın. Şişlik nedeniyle gözümde geçici görme kaybıyla hastanede kaldım ve enfeksiyondan dolayı çok hastaydım, yüzümün bir şekilde tanınmaz halde olduğundan bahsetmiyorum bile. İşi profesyonellere bırakın.

 

Sidneyli yıldız, o zamandan beri bir çözüm bulmak için yaklaşık 8.500 Euro harcadı fakat yüzü hala eski hala kavuşmadı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...