Tgrt Haber
02 Mart 2014 08:13

Halep'te toplu mezara rastlandı

Suriye'nin kuzeyinde yer alan Halep'in Azez ilçesinde, IŞİD güçlerinin çekildiği bölgeden 22 kişinin cesedinin bulunduğu toplu mezara rastlandı.

Halep'te toplu mezara rastlandı
halep,toplu mezar,halep in azez ilçesi,22 kişinin cesedi,

Halep'in Azez ilçesinde,  Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) güçlerinin çekildiği bölgeden 22 kişinin cesedinin içinde bulunduğu toplu bir mezara rastlandığı bildirildi.Suriye Yerel Koordinasyon Komitesi (LCC) Halep medya sorumlusu Ahmed Muhammed Ali, AA muhabirine yaptığı açıklamada, IŞİD'in Halep kentine bağlı Türkiye sınırındaki Azez ilçesinde çekildiği bölgeden çoğunluğu Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) üyesinin olduğu 22 kişinin cesedinin olduğu toplu bir mezar bulunduğunu belirtti.
"IŞİD,  bölgeden çekilmeden önce ÖSO ve ÖSO'ya yardım edenleri infaz etti" diyen Ali, aynı ilçede IŞİD güçlerinin çekilmeden önce yaktığı bir değirmenin yanında da toplu bir mezar daha bulunduğunu ve sivil savunma ekiplerince açılmaya başlandığını dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...