Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ocak 2014 12:21

Halep'te varil bombalı saldırı, 10 ölü

Suriye ordusuna ait helikopterlerin Halep'e düzenlediği 'varil bombalı' saldırılarda, ilk belirlemelere göre 10 kişi öldü.

Halep'te varil bombalı saldırı, 10 ölü
suriye, halep, varil bomalı saldırı, suriyede şiddet,

Suriye Genel Devrim Konseyi'nden (SRGC) yapılan açıklamada, orduya ait helikopterlerin Halep'te muhaliflerin denetimindeki Zebadiye bölgesi ile kentin kuzey kesimlerine "varil bombalarıyla" saldırı düzenlediği belirtildi. Saldırılarda ilk belirlemelere göre 10 kişinin öldüğü, çok sayıda kişinin yaralandığı ifade edildi. Saldırılarda çok sayıda evin yıkıldığı ve hasar gördüğü vurgulanan açıklamada, halkın enkaz altında kalan ölü ve yaralıları çıkarmaya çalıştığı kaydedildi. Öte yandan, Suriye Yerel Koordinasyon Komitesi (LCC), orduya ait helikopterlerin sabahtan bu yana başkent Şam'ın Dareyya bölgesine 6 varil bombası attığını, saldırı dolayısıyla ölenler ve yaralananlar olduğunu açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...