Tgrt Haber
12 Ağustos 2014 14:24

Hamas’tan İsrail’e kritik teklif!

Kassam Tugayları, 20 Temmuz'da Oron Şaul isimli bir İsrail askerini esir aldığını duyurmuştu. İsrail ordusu, 3 Ağustos'ta Gazze'de Hamas tarafından kaçırılan asker Hadar Goldin'in öldüğünü duyurmuştu.

Hamas’tan İsrail’e kritik teklif!
hamas,israil,gazze,kritik teklif,

El-Cezira televizyonunun İzzeddin el-Kassam Tugayları'ndan üst düzey bir yetkiliye dayandırdığı haberinde, "Kassam Tugayları'nın, esir aldıkları İsrail askerlerinin akıbetlerini açıklamalarının ancak Batı Şeria ve Gazze'de İsrail için casusluk yapan kişilerin isim listesinin kendilerine teslim edilmesi şartına bağlı olduğu" belirtildi.Kassam Tugayları, 20 Temmuz'da Oron Şaul isimli bir İsrail askerini esir aldığını duyurmuştu. İsrail ordusu, 3 Ağustos'ta Gazze'de Hamas tarafından kaçırılan asker Hadar Goldin'in öldüğünü duyurmuştu.İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Uluslararası Kızılhaç Örgütü Başkanı Peter Maurer'den, Gazze'ye düzenlenen saldırılar sırasında öldüğü iddia edilen 2 İsrail askerinin cesetlerini bulmak için yardım istemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...