Tgrt Haber
16 Eylül 2021 10:11

Hapishaneye uyuşturucu taşıyan drone yolunu şaşırdı...

ABD'nin Lawrencewille bölgesinde uyuşturucu taşıyan drone hapishaneye giderken yolunu şaşırdı, bir okulun bahçesine düştü.

Hapishaneye uyuşturucu taşıyan drone yolunu şaşırdı...
hapishane,,abd,,drone,

Amerika Birleşik Devletleri'nde son zamanlarda çokça yaşanmaya başlayan drone ollaylarına bir yenisi eklendi. Geçtiğimiz günlerde Brunswick County Şerifi bürosu sabah saatlerinde Lawrenceville bölgesindeki Brunswik Akademisi'ndeki okulun bahçesinde 'şüpheli bir paket' olduğuna dair ihbar aldıklarını söyledi.

Şerif, bir görgü tanığın paketin bir drone tarafından saat 5.30 civarı okul bahçesine bırakıldığını gördüğünü anlattı. Tanığın iddiasına göre daha sonra bir kişi arabasıyla okulun bahçesine geldi, drone'u aldı fakat paketi bıraktı.

HAPİSHANE YERİNE OKULA İNDİ

Paketin içinden ise uyuşturucu, tütün, usb-c dönüştürücü ve cep telefonları çıktı. Polisin tahminine göre drone hapishaneye gitmek isterken okulun bahçesine düştü. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada ise bu tahmin doğru çıktı. NBC 12'nin haberine göre paketin aslında Lawrenceville Hapishanesi'ne gönderilmek istendiğini tespit edildi.

Şerif Roberts, bu yıl benzer birkaç olayla daha karşılaştıklarını belirterek bölgede başka drone'lar görüldüğüne dair ihbarlar aldıklarını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...