Tgrt Haber
26 Ağustos 2014 11:02

Hapşıran arkadaşına 'Çok yaşa' dedi bakın sonra ne oldu?

ABD'li lise öğrencisi hapşıran arkadaşına 'Allah seni uzun yaşatsın' anlamına gelen 'çok yaşa' kelimesini kullanınca sınıftan atıldı.

Hapşıran arkadaşına 'Çok yaşa' dedi bakın sonra ne oldu?
abd,lise öğrencisi,çok yaşa,sınıftan atılma,

ABD'nin Teeneese eyaletindeki bir okulda öğretmen skandalı yaşandı. Sınıfta arkadaşının hapşırması sonucu 'Allah seni uzun yaşatsın (God Bless You)' anlamına gelen 'çok yaşa' ibaresini kullanan Kendra Turner adlı 17 yaşındaki kız, öğretmeninin tepkisiyle şoke oldu.
''SINIFIMDA ALLAH KELİMESİNE İZİN VERMEM''
Öğrencisinin söylediği sözü duyan öğretmen, 'bu lafı kim söyledi?' diyince Turner kendisinin söylediğini belirtti. Bu ibareyi nereden öğrendiğini soran öğretmenin ise 'ailem bana nezaket kelimesi olarak öğretmişti' yanıtını verdi. Öğrencisine kızan öğretmen ise 'Papaz'nın söylemlerine karşı özgür ol, ben sınıfımda 'Allah' kelimesine izin vermem, eğer öğretmen ve okulun koyduğu kuralları beğenmediysen eğitimini Papaz'la yapmaya devam edebilirsin' dedi.
Skandalı öğrenen yetkililer öğretmen hakkında işlem başlatırken, Turner'ı sınıftan atan öğretmen, öğrencisini 'izinsiz konuştuğu' için attığını söyledi.
DESTEK KAMPANYASI YAPILDI
Liseli kızın sınıftan bu şekilde atılması ülke genelinde de gündem konuları arasına girdi. Twitter'da bazı kullanıcılar paylaştıkları fotoğraflarla Kendra Turner'a destek verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...