Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Haziran 2021 23:48

Harry ve Markle'ın ikinci bebekleri oldu

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin tartışmalı çifti Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi.

Harry ve Markle'ın ikinci bebekleri oldu
Harry ve Markle&tt2;,İngiltere,Bebek

İngiliz Kraliyet Ailesi'ndeki görevlerini bırakarak ABD Kaliforniya'ya yerleşen Harry ve Markle, yeniden anne baba olmanın heyecanını yaşadı. Markle, cuma günü Santa Barbara'daki Cottage Hastanesi'nde 11.40'ta doğum yaptı. Çift, kız bebeklerine Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor adını verdi.  Lilibet olarak adlandırılan ismin İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'ten, Diana ismini ise büyükannesi Prenses Diana'dan aldığı belirtildi.

TAHTTA 8. SIRADA

İkili yaptıkları açıklamada "Bebeğimizin sağlığı yerinde. Dünyanın dört bir yanından hissettiğimiz sevgi ve dualar için minnettarız. Ailemiz için bu çok özel zamanda devam eden nezaketiniz ve desteğiniz için teşekkür ederiz" dedi. Bebeğin yaklaşık 3,5 kilo ağırlığında dünyaya geldiği öğrenilirken, Kraliçe'nin 11’inci torununun torunu ve tahtta 8’inci sırada yer alıyor. Çiftin bir de 2 yaşında Archie isminde erkek çocukları bulunuyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...