Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Kasım 2022 16:49 - Güncelleme : 22 Kasım 2022 17:27

Hastanın midesinden yılan çıkardılar 

Mardin Artuklu Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görevli anestezi doktoru Hakan Akelma, endoskopik yöntemle bir hastanın midesinden çıkarılan yılanın videosunu paylaştı. Akelman paylaşımına, "Bunca yıllık doktorum, ilk kez böyle bir vaka görüyorum. Şaşırmamak elde değil" notunu düştü. 

tıp,yılan

Mardin Artuklu Üniversitesi  Tıp Fakültesi'nde görevli tecrübeli anestezi doktoru Dr. Hakan Akelma'nın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım, görenleri hayrete düşürdü. 

Rusya'da bir hastanede çekildiği iddia edilen görüntüde, operasyonla hastanın midesinden yaklaşık 1 metrelik yılan çıkarıldı. Yılanın gencin midesine nasıl girdiği ise bilinmiyor. 

Akelma, paylaşımında "Bunca yıllık Anestezistim ilk defa böyle vaka görüyorum. Şaşkınlık duymamak elde değil. Uyutulan hastada endoskopik yöntemle çıkarılan şeye bakın" dedi. Akelma daha sonraki paylaşımında, görüntünün Rusya'da bir hastenede kaydedildiğini söyledi. Akelma "Degerli arkadaslar bu olay Mardin ilimizde degil Rusya da yaşanmıştır. Haber sitelerinde Mardin'de yaşanmış gibi verilmiş. Yanlış olmuştur" notunu düştü.   

https://twitter.com/hakanakelma/status/1594607088847691776

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...