Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Temmuz 2022 09:22 - Güncelleme : 07 Temmuz 2022 09:38

Havai fişekler alev aldı! Kutlamalar dehşete dönüştü

Amerika Birleşik Devletleri'nde 4 Temmuz'daki Bağımsızlık Günü için evlerinin bahçesinde havai fişekli kutlama yapmak isteyen bir aile dehşeti yaşadı. Havai fişekler bir anda alev aldı, ortalık savaş alanına döndü.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
abd

ABD'de 4 Temmuz'daki Bağımsızlık Günü kutlamaları için ülkenin birçok yerinde havai fişekler kullanıldı. Evlerinin bahçesinde havai fişekli kutlama yapan bir aile ise dehşeti yaşadı. Havai fişeklerin alev almasıyla beraber ortalık savaş alanına döndü. Bahçede bulunan yetişkinler çocukları hızla kucaklarına alarak eve doğru kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 

Görüntülerde, ilk havai fişeğin yanlış patlaması sonucu havai fişeklerin bulunduğu kutunun alev aldığı ve tüm hava fişeklerin patladığı görüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olup olmadığı bilinmiyor.

INDIANA'DA BİR ÇOCUK ÖLDÜ

Indiana eyaletinde ise Bağımsızlık Günü kutlamalarında düzenlenen hava fişek gösterisinde meydana gelen kazada 11 yaşındaki bir çocuğun hayatını kaybettiği bildirildi. Çocuğun annesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

''O şeyleri almayın bile! Oğlumu havai fişek yüzünden bir daha asla göremeyeceğim. Sizin başınıza gelmeyeceğini asla düşünmeyin.''

Californiya'da da yasadışı olarak düzenlenen havai fişek gösterisinde bir kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...