Tgrt Haber
27 May 2022 16:46 - Güncelleme : 28 May 2022 10:57

Hayvan gibi yaşamak için 250 bin lira harcadı! En büyük hayali gerçek oldu

Japonya’da hayvansever bir kişi, insan olarak yaşamaktan sıkıldığı ve hayvan olmak istediği gerekçesiyle yaklaşık 250 bin lira harcadı. Hayatının geri kalanında 4 ayağının üstünde duran bir köpek olarak yaşamak isteyen kişi, köpek kostümü için tam 2 milyon Yen (yaklaşık 260 bin lira) harcadı.

japonya

Japonya’da yaşayan ve ismi Toko olarak açıklanan bir hayvansever, kostüm üreticisi bir firma ile anlaşarak en büyük hayalini gerçekleştirdi. Artık insan olmak istemediğini belirten Toko, 2 milyon yen karşılığında, kendi bedenine göre yaptırdığı köpek kostümü ile hayatının geri kalanına 4 ayağının üstünde, köpek olarak devam edeceğini açıkladı.

“GERÇEKÇİ BİR MODEL OLMASINI İSTEDİM”

Zeppet isimli bir kostüm üreticisi firmayla temasa geçerek gerçek boyutlu bir köpek kostümü yaptıran Toko’nun kostümünün yapımının 40 gün sürdüğü öğrenildi. Gerçekçi köpek kostümünü giyerek çektiği fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan Toko, "Lessi türü köpek kostümü yaptım çünkü giydiğimde gerçek görünüyor. Gerçekçi bir model olmasını istediğim için, boyuma yakın büyük bir hayvanın iyi olacağını düşündüm. Bu yüzden bir köpek kostümü yaptırmaya karar verdim" dedi.

Hayvan gibi yaşamak için 250 bin lira harcadı! En büyük hayali gerçek oldu

BİR KÖPEK GİBİ DAVRANIYOR

Nisan ayında açtığı YouTube hesabını takip eden binin üzerindeki takipçisi için paylaştığı videolarda hayvan olarak yaşama deneyiminden bahseden Toko, şimdiye dek YouTube'da 600 binden fazla görüntülenme ve Twitter'da 50 binden fazla beğeni topladı.

Japonya'daki yerel medya ve televizyonlarda haber olan sıra dışı adam, yayınlanan görüntülerde bir köpek gibi yerde sırtının üzerinde yuvarlanırken görülüyor.

Bir diğer videoda ise köpek adam Toko, üzerinde "Köpek oldum çünkü hayvan olmaya karar verdim" yazılı olan notları kameraya gösteriyor.

Hayvan gibi yaşamak için 250 bin lira harcadı! En büyük hayali gerçek oldu

“HİÇBİR ZAMAN GERÇEK KÖPEK OLAMAYACAKSIN”

Toko'nun kararına sosyal medyadan farklı tepkiler geldi. Kimisi kostümün gerçeğe yakın olmasını överken, bazıları ise köpek adamın doğal görünmediğini söyleyerek, "Ne kadar para harcarsan harca, hiçbir zaman gerçek bir köpek olmayacaksın" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Galatasaray 29 Mayıs 2022 01:11

Allah akıl fikir versin. Allah doğru yolu göstersin

Ruken 28 Mayıs 2022 10:48

Çok saçma

Sonraki Haber Yükleniyor...