Tgrt Haber
23 Kasım 2021 11:08

Hazır noodle iki çocuğu hayatından etti

Güney Afrika'da iki kardeş, hazır noodle yedikten sonra arka arkaya hayatlarını kaybettiler. Çocukların amcası, hazır makarna noodle konusunda aileleri uyardı.

Hazır noodle iki çocuğu hayatından etti
noodle,,makarna,,güney afrika,

Güney Afrika'nın Mpumalanga şehrinde yaşayan 13 yaşındaki ve 9 yaşındaki çocuklar, geçtiğimiz haftalarda hazır noodle yedi ve zehirlendi. İki çocuk, mide kramplarıyla hastaneye kaldırıldı fakat çocuklar kurtarılamadı, bir hafta arayla hayatlarını kaybettiler. 

Hazır noodle iki çocuğu hayatından etti

İki çocuklarını arka arkaya kaybeden aile, perişan hale geldi, anne ve babaları uyardı. Çocukların amcası Mpho Chosen Makofane, konuya ilişkin şunları söyledi:

"Anne ve babalara sesleniyorum, lütfen bu yiyeceği çocuklarına verirken dikkat etsinler. Mümkünse daha doğal şeyler tercih etsinler.''

Hazır noodle iki çocuğu hayatından etti

Aile üyeleri, çocuklarının noodledan zehirlendiği konusunda kesin görüş beyan ederken, polis ekipleri ise otopsi sonuçlarının henüz kendilerine bildirilmediğini ve çocukların başka bir gıdadan veya maddeden zehirlenme ihtimalinin mevcut olduğunu dile getirdi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...