Tgrt Haber
15 Ağustos 2021 07:40

Dünyayı bekleyen tehlike: Hedef küresel kıtlık çıkarmak

Dünya salgınla mücadele ederken küresel boyutta yaşanan dev orman yangınları, sel felaketlerinin “küresel komplonun parçası” olduğu ileri sürüldü.

Dünyayı bekleyen tehlike: Hedef küresel kıtlık çıkarmak
orman yangınları,dünya,sel,felaket,kaos

Salgın, orman yangınları, seller dünyada ağır hasara yol açıyor. Prof. Dr. Doğanay Tolunay “Bu gidişatın, büyük bir krizi tetiklemesi kaçınılmaz” dedi. Araştırmacı Haluk Özdil de "Suni kıtlık deneyecekler" iddiasında bulundu

Salgın, dev orman yangınları, önüne gelen her şeyi silip süpüren seller...Peş peşe gelen afetler komplo şüphelerini de akıllara getiriyor. Gazeteci Haluk Özdil aynı anda dünyayı saran yangınların sadece küresel ısınma ile izah edilemeyeceğini söyledi. Özdil, karanlık odakların insan varlığına dönük kirli planları olduğuna dikkat çekiyor ve insan varlığını hedef alan küresel ölçekte bir asimetrik savaşın yürütüldüğünü iddia ediyor.

YARI İNSAN YARI ROBOT PLANI

Ormanları yakma sebeplerinden biri de planladıkları dijital insan tipi ile ilgili. Çünkü ormanlar Starlink (Elon Musk’ın dünyanın etrafına yerleştirmeye çalıştığı uydular ağı) uydu sistemlerine zarar veriyor. Dünyanın canlı dengesini değiştirmeyi hedefleyen odakların yarı insan, yarı robot bir varlık ikame etmeye çalıştığını vurgulayan Özdil “Chip ve HES kodları üzerinden bu durumun provası yapılıyor’’ dedi.

Özdil “Bitki üretimini tekelleştiren hibrit tohum ve suni et teknolojisi bu amaçla geliştirildi. Bu her alana uyarlanacak. Dünya İsrail ve ABD’li birkaç şirkete mahkûm durumda. Kadim ve doğal bitki özlerini yok ettiler. Şimdi sera gazı salıyor bahanesi ile inek ve benzer hayvanları yok etmeye hazırlanıyorlar. Önümüzdeki dönem suni kıtlık deneyecekler’’ diye konuştu. Özdil, dünyayı kontrol etme amacı güden yapıların 2060 yılını hedef olarak belirlediğini aktardı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...