Tgrt Haber
15 Temmuz 2021 12:15

Haftada 50 saat çalışan hemşireye gelen not isyan ettirdi

İngiltere'de pandemi sürecinde uzun saatler boyunca çalışan hemşireye gelen not görenleri isyan ettirdi.

Haftada 50 saat çalışan hemşireye gelen not isyan ettirdi
ingiltere,not

İngiltere Dorset Poole'de yaşayan, bir hastanede hemşire olarak çalışan 34 yaşındaki kadın, pandemi sürecinde uzun mesai yapmasının yanı sıra gelen bir notla neye uğradığını şaşırdı. Geçtiğimiz günlerde evinin bahçesinde kızıyla vakit geçirdiği sırada el yazısıyla yazılmış bir not aldı.

Diğer komşuları tarafından 'Zalim' olarak nitelendirilen bir komşu, hemşireye ''Bahçeniz ve perdeleriniz rezalet'' yazılı bir not verdi. Ambulans şoförü olarak çalışan eşi ve hemşire, küçük kızlarının doğumunun ardından sokağa çıkma yasağının başlangıcında eve taşındı ve ikisi de pandemi boyunca inanılmaz derecede meşguldü.

Haftada 50 saat çalışan hemşireye gelen not isyan ettirdiBölgeye ilk olarak Londra'dan taşınan, not karşısında şoka uğrayan ve incinen kişi, Facebook'ta yerel bir sakinler grubuna katılarak isimsiz komşuyu ifşa etti.

Hemşire sosyal medya paylaşımında şunları yazdı:

"Bunu mektup kutuma koymanın uygun olduğunu düşünen nazik komşularımdan birine teşekkür ederim. Üzgünüm, evimin perdesi, standartlarınıza uygun değil. Bu hastanede tam zamanlı hemşire olmanın kötü yanı. Şu anda eşim ve ben haftanın her günü çalışıyoruz ve 1 yaşında bir bebeğim var. Bazı umursamaz insanların, bağlamları olmadığında karar vermesi çok kolay. Gizemli notu atan kişi, gelip çimlerimi kesmekten çekinmesin veya yenileme için bize yardım edebilir."

Haftada 50 saat çalışan hemşireye gelen not isyan ettirdiThe Mirror'ın haberine göre, Bournemouth Echo'ya konuşan hemşire, 'kendini güvende hissetmen gereken tek yer' olan kendi evinde zorbalığa maruz kaldığını hissettiğini söyledi:

"Kendi evinde zorbalığa maruz kalmak korkunçtu. Kendini güvende hissetmen gereken tek yer orası olmalı. Normalde sosyal medyada paylaşımlar yapmıyorum ama bunun kabul edilemez olduğunu düşünüyorum ve bölgedeki insanların bunu bilmesini istedim.''

"Eşim ve ben geçen yıl boyunca çok çalıştık. Haftada beş gün dokuz veya on saatlik vardiyalar halinde çalışıyorum ve bir pandemi önlüğü giydiğim için bu dokuz saat hoş bir dokuz saat değil, yüz maskesi ve önlük... Eve böyle bir not gelmesi gerçekten üzücüydü."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...