Tgrt Haber
11 Temmuz 2018 18:12

Hepsi maskeli, kimse içeri sokulmuyor! İlk fotoğraflar geldi

Mahsur kaldıkları su basmış mağaradan büyük bir operasyonla kurtarılan Taylandlı çocukların hastanedeki görüntüleri yayınlandı. Çocukların tümünün maske taktığı görülüyor. Tayland donanması ise, mağaradaki kurtarma operasyonundan ilk fotoğrafları dünya ile paylaştı.

Hepsi maskeli, kimse içeri sokulmuyor! İlk fotoğraflar geldi
tayland,mağara,çocuklar

Taylad'da mağaradan büyük bir operasyonla kurtarılan çocukların ilk görüntüleri yayınlandı. Hastanede tedavi altında tutulan 12 futbolcu çocuk ve antrenörlerinin, maske taktıkları görülüyor.

Çocuklar ve antrenörlerin yedi ila 10 gün arasında hastanede kalacakları açıklandı.

Tayland deniz kuvvetleri ise, dünyanın gözünü kırpmadan izlediği operasyonun fotoğraflarını ilk kez paylaştı. 50'si uluslararası 90 dalgıçın katıldığı operasyonun zorluğunu, fotoğraflar net şekilde ortaya koydu.

Mağaradaki son dört çocuk ve antrenör dün gün ışığına çıkarılmıştı.

23 Haziran'da mağarada kaybolan çocuklar, dokuz gün sonra iki İngiliz dalgıç tarafından bulunmuştu.

Mağarayı gezerken su baskını yaşanması üzerine çocuklar ve antrenörün yaklaşık dört kilometre içeriye kaçtığı ortaya çıkmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...