Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Aralık 2015 18:05

Her gün bir kişi hayatını kaybediyor

Birleşmiş Milletler (BM), işgal altındaki Filistin topraklarında ve İsrail'de her gün ortalama bir kişinin öldüğünü bildirdi.

Her gün bir kişi hayatını kaybediyor
bm, israil,

BM İnsan Hakları Yüksek Komiserliği Sözcüsü Cecile Pouilly, BM Cenevre Ofisi'nde düzenlenen basın toplantısında, son dönemde tırmanan gerginlik nedeniyle ekim ayının başından beri 117 Filistin, 21 İsrail vatandaşının hayatını kaybettiğini söyledi.

Devam eden şiddet olaylarından son derece endişe duyduklarını ifade eden Pouilly, Filistin topraklarında ve İsrail'de her gün ortalama bir kişinin öldüğünü belirtti.

Pouilly, Filistinlileri "cezalandırmak" amaçlı evlerinin yıkılmasının ve İsraillilere yönelik saldırıda bulunduğu öne sürülen ve öldürülen Filistinlilerin cenazelerinin ailelerine teslim edilmemesinin gerginliği daha da artıracağına dikkati çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...