Tgrt Haber
18 Temmuz 2022 15:38 - Güncelleme : 19 Temmuz 2022 09:08

Herkes onu güneşleniyor sandı, şezlongda ölüsü bulundu 

İngiliz turist Girit'te şezlongunda uzanırken hayatını kaybetti. Uzun bir süre hareketsiz kalmasından şüphelenen tatilcilerin kontrol etmesi ile gerçek ortaya çıktı. 

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: Daily Mail
Herkes onu güneşleniyor sandı, şezlongda ölüsü bulundu 
Tatil,kalp krizi

Bir İngiliz turistin Yunanistan'ın Girit Adası'nda saatlerce şezlongda hareketsiz yatmasından şüphelenen plaj sakinleri tarafından ölüsü bulundu. 54 yaşındaki İngiliz turist, Girit adasında şezlonga uzanıp güneşlenirken hayatını kaybetti.  Ölen kişinin cesedi, saat 20.00 sıralarında Stalida plajında bulundu. Yapılan kontroller neticesinde şahsın bilincinin kapalı olduğu ve hayatını kaybettiği anlaşıldı. Kandiye Üniversite Hastanesi'ne kaldırılan şahısın öldüğü açıklandı.

TATİLCİLER ŞÜPHELENDİ 

Kandiye Üniversite Hastanesi'ne kaldırıldıktan  sonra öldüğü açıklanan 54 yaşındaki adam, Cumartesi gecesi Hersonissos belediyesindeki popüler Stalida plajında yüzücüler tarafından akşam saat 20.00 sıralarında bulundu. Tatilciler, sahilde güneşleniyormuş gibi görünen adamın, saatlerce güneşte hareketsiz kalmasından şüphelendiler.  Acil sağlık ekipleri, adama müdahale etmek için yüzücülerin kalp masajı yaptığı olay yerine geldi. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurulamadı. Ölen kişinin kimliği açıklanmazken cesedinin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılması planlanıyor.

Kaynak: Daily Mail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...