Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Kasım 2016 19:58

Hillary Clinton'dan ilk açıklama geldi

ABD Başkanlık seçimini kaybeden Hillary Clinton açıklama yaptı.

Hillary Clinton'dan ilk açıklama geldi
abd, clinton, açıklama, seçimler, başkanlık,

ABD Başkanlık seçimini kaybeden Hillary Clinton ilk açıklama yaptı. Herkes, seçimi kaybeden Clinton'ın neler söyleyeceğini merakla bekliyordu. Clinton açıklamasını yaparken yüzünden kaybetmenin hüznü ve yenilginin üzüntüsü belli oluyordu.

Clinton yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Trump artık bizim Başkanımızdır, bunu kabul etmemiz ve kendisini sonuna kadar desteklememiz gerekiyor. Biz Trump’a saygı duymakla kalmayacağız, Trump’a değer de vereceğiz. Bu sonucu kabul edeceğiz ve geleceğe bakacağız. Vatandaşlar olarak üzerimize düşen düşeni yapmaya devam etmeliyiz. Yapılabilecek en iyi seçim kampanyasını gerçekleştirdiniz. Sonucu kabul edip geleceğe bakmalıyız. İnsanları etkilemeye çalışan tüm insanlar, sesleriniz duyuldu. Katkıda bulunan herkese 5 dolar bile olsa, katkıda bulunan herkese teşekkür ederim. Genç insanlarımıza şunu söylemek istiyorum, tüm yetişkin hayatımı inandıklarım doğrultusunda mücadele ederek geçirdim. Bazı acıtıcı başarısızlıklarım oldu. Birçoğunuz mesleki kabuğun başındasınız. Lütfen hiçbir zaman inanmayı bırakmayın ve inandıklarınız doğrultusunda mücadele etmekten vazgeçmeyin"

'BENİM YAPAMADIĞIMI BAŞKASI YAPACAK'

"Hala gerçekleşmemiş de olsa başka bir gün benim gerçekleştiremediğimi başka birisi yapacaktır. Tüm küçük kızlarımıza da şunu söylemek isterim hiçbir zaman güçlü olduğunuzu, tüm fırsatları hak ettiğinizi unutmayın. Hayallerinizi ve inançlarınızı kovalamak için hak ettiğinizi unutmayın. Ülkemiz ve bana verdikleri için müteşekkirim. Bunun için her gün şükrediyorum. Bizler beraber durursak ve beraber çalışırsak, farklılıklarımıza saygı duyarsak, bu ulus için çalışmaya devam edersek, güzel günler hala önümüzdeki günler olacak."

"Siz de bilirsiniz. Beraber daha güçlü olduğumuzu ve daha ileri gideceğimize inanıyorum. Hiçbir zaman bunun için mücadele ettiğinize pişman olmamalısınız. Endişelenmeyelim, inancımızı kaybetmeyelim. Tanrı ABD'yi ve vatandaşlarımızı korusun"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...