Tgrt Haber
02 Mart 2019 11:16

Hindistan medyasından yeni iddia: “Hintli pilot baskı altındaydı”

Hindistan, Pakistan’tan tarafından yayınlanan ve alı koydukları Hintli pilotun Pakistan’ı övdüğü videoların baskı altında çekildiğini açıkladı.

Hindistan medyasından yeni iddia: “Hintli pilot baskı altındaydı”
hindistan,,pakistan,,keşmir krizi,

Hindistan Medyası Hindistan Hava Kuvvetlerine dayandırdığı haberlerinde Pakistan’tan tarından yayınlanan ve alı koydukları Hintli pilot Abhinandan Varthaman ‘ın Pakistan’ı övdüğü ve Hint medyasını ‘savaş histerisi’ içeren yayın yaptığı için eleştirdiği videoların baskı altında çekildiğini öne sürdü. 

Pakistan Dışişleri Bakanı: “Biz 'barış istiyoruz' mesajını iletmek istedik” 
Öte yandan iki ülke arasında yaşanan kriz üzerine BBC Urdu’ya röportaj veren Pakistan Dışişleri Bakanı Shah Mehmood Qureshiy Pakistan üzerinde Hintli pilotu serbest bırakmaları için hiçbir baskı ve zorlamanın olmadığını belirterek, “ Onlara ‘sizin kederinizi arttırmak istemiyoruz, vatandaşlarınızın acı çekmesini istemiyoruz, biz barış istiyoruz’ mesajını iletmek istedik” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...