Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 May 2021 21:32

Hindistan mutasyonu İran’a sıçradı

Koronavirüs salgını tüm dünyada etkisi sürdürmeye devam ediyor. Kovid-19’un mutasyonlarından biri olan Hindistan mutasyonu İran’a sıçradı.

Hindistan mutasyonu İran’a sıçradı
Kovid-19,Hindistan,Mutasyon,İran,Koronavirüs

Hindistan’da görülen Kovid-19’un mutasyonu İran’a sıçradı. İran Sağlık Bakanı Nemeki, düzenlediği basın toplantısında, Kovid-19 ‘un “çifte mutasyon” türünün 13 kişide tespit edildiğini açıkladı. 

"10 İŞÇİDE MUTASYONLU VİRÜSE RASTLANDI"

İran Sağlık Bakanı Nemeki, vakaların 10’unu Batı Azerbaycan eyaletinde görüldüğünü belirtti. Nemeki, “ Batı Azerbaycan eyaletinde işçi olarak çalışan 10 Hint kökenli işçide mutasyonlu korona virüse rastlandı” dedi.


 
“GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALDIK”

Kovid-19’un İngiltere mutasyonuna karşı gerekli önlemleri aldıklarını belirten Nemeki, Afrika ve Hindistan mutasyonlarının yayılmasından endişe duyduklarını belirtti. Hindistan’da artan mutasyonlu korona virüs salgını sonrası İran hükümeti, Hindistan ile Pakistan'a olan uçuşları 24 Nisan tarihinde askıya aldıklarını duyurmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...