Tgrt Haber
16 Ağustos 2022 18:05 - Güncelleme : 16 Ağustos 2022 18:25

Hindistan-Pakistan sınırında feci kaza: 7 ölü, 32 yaralı

Hindistan-Pakistan sınırında bulunan Cemmu Keşmiş bölgesinde güvenlik güçlerini taşıyan otobüs kontrolden çıkarak nehre düştü. Feci kaza sonucu olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken, kazada ilk belirlemelere göre 7 kişinin öldüğü, 32 kişinin de yaralandığı açıklandı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Hindistan-Pakistan sınırında feci kaza: 7 ölü, 32 yaralı
Hindistan,kaza

Hindistan'da yerel saate göre bu sabah feci bir kaza meydana geldi. Pakistan sınırına yakın bir bölgede güvenlik güçlerini taşıyan otobüsün nehre yuvarlanması sonucu çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bildirildi.

Cemmu Keşmir bölgesindeki Pahalgam kasabasında, içinde güvenlik güçlerinin bulunduğu araç nehre düştü. Otobüs şoförünün kontrolünü kaybetmesi nedeniyle meydana gelen kazada, 7 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi de yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan 8 kişi helikopterle askeri hastaneye sevk edildi.

GÖREVDEN DÖNÜYORLARDI

Yerel saatle 11.00 sıralarında meydana gelen kazada, güvenlik güçlerinin Amarnath Tapınağı'ndaki görevlerini tamamlamalarının ardından Cemmu Keşmir'e döndükleri öğrenildi.

Hindistan Cumhurbaşkanı Draupadi Murmu olayın ardından yaptığı açıklamada, baş sağlığı dileklerini iletti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...