Tgrt Haber
21 Kasım 2021 19:37

Hindistan’da morgda 6 saat sonra yaşadığı ortaya çıktı

Hindistan’da geçirdiği trafik kazasının ardından öldüğü söyleyen 45 yaşındaki adamın, morgda geçirdiği 6 saatin ardından hayatta olduğu ortaya çıktı.

Hindistan’da morgda 6 saat sonra yaşadığı ortaya çıktı
Hindistan,morg,

Hindistan’ın Uttar Pradeş eyaletinde geçtiğimiz cuma günü geçirdiği trafik kazasının ardından 45 yaşındaki Srikesh Kumar, kaldırıldığı hastanede doktor tarafından ölü olduğu söylendi. Kumar’ın ölüm haberini alan aile hastaneye gelene kadar Kumar morgda bir dondurucunun içinde bekletildi. Aile otopsi işlemleri için hastaneye geldiğinde 6 saat morgda bekletilen Kumar’ın hayatta olduğu ortaya çıktı.

YENİDEN TEDAVİSİNE BAŞLANDI

Hastanenin Tıbbi Müfettişi Rajendra Kumar basına verdiği demeçte, "Acil sağlık görevlisi onu muayene etti. Herhangi bir yaşam belirtisi bulamadı ve bu nedenle öldüğünü ilan etti" ifadelerini kullanarak, 45 yaşındaki adamın hayatta olduğunun tespit edilmesinin ardından yeniden tedavi edildiğini ve şu anda komada olduğunu açıkladı. Polis ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...