Tgrt Haber
01 Eylül 2021 14:20

Hindistan'da nadir hava olayı: Su hortumu

Hindistan'ın Madya Pradeş eyaletindeki Sidhi'de bulunan Devri barajında, geçtiğimiz günlerde ilginç bir hava olayı meydana olan 'Su hortumu' meydana geldi.

Hindistan'da nadir hava olayı: Su hortumu
hindistan,,su hortumu,

Geçtiğimiz pazartesi Hindistan'dan Sidhi'de meydana gelen 'Su hortumu' görenleri bir hayli şaşırttı. Devri barajında yaşanan fırtınanın ardından barajın üzerinde 'su hortumu' meydana geldi. 

Gökyüzüne doğru yükselen su hortumu, yaklaşık 15 dakika boyunca devam etti. Hortumun meydana geldiği anlara ait görüntüler çevredeki vatandaşların telefon kameralarına yansırken, görüntüler ise sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada kullanıcıları yaşanan olayı, "İlginç" ve "Harika" olarak nitelendirdi.

Öte yandan nadiren karşılaşılan su hortumları ise, genellikle bulutlu hava ve kuvvetli rüzgarlar nedeniyle bir su kanalı oluştuğunda meydana geliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...