Tgrt Haber
12 Şubat 2019 09:53

Hindistan'da otel yangını: 17 ölü

Hindistan'da başkent Yeni Delhi'nin batısındaki bir otelde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 17 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Hindistan'da otel yangını: 17 ölü
hindistan,

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de bir otelde çıkan yangında en az 17 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Yeni Delhi'de Arpit adlı otelde çıkan yangında, 4 kişinin de yaralandığı açıklandı.  Kurtarma ekipleri 30'dan fazla kişiyi otelden tahliye etti. Yangından 35 kişinin kurtarıldığı belirtilirken, otelde bir etkinlik olması nedeniyle 35 odalı binanın dolu olduğu açıklandı. Faciada ölenlerin bir kısmının panik sebebiyle pencereden atlamaya çalışan kadın ve çocuklar olduğu bildirildi.  Sağlık Bakanı Satyendra Jain, hayatını kaybedenlerin çoğunun boğulma sonucu öldüğünü söyledi. Jain, sorumluların en kısa sürede cezalandırılması gerektiğini belirtti.  Yangın saatler sonra kontrol altına alındı.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...