Tgrt Haber
04 Eylül 2021 18:33

Hindistan'da salgınlara karşı tezeğe bulanıp, idrar içtiler

Hindistan salgınlarla boğuşuyor. Koronavirüsten sonra sivrisineklerle taşınan ateşli hastalık dang hummasına halk ilkel yöntemlerle çözüm bulmaya çalışıyor. Ülkede hastalıklarla başa çıkmak için idrar içildi ve vücuda tezek sürüldü.

Hindistan'da salgınlara karşı tezeğe bulanıp, idrar içtiler
Hindistan,Koronavirüs,Salgın,Dang humması

Dünyada bütün ülkeler koronavirüsle boğuşurken Hindistan’da yeni bir salgın yayılıyor. Ülkenin kuzeyindeki Fruzabad’da dang humması olarak bilinen ve sivrisineklerle bulaşıldığı tespit edilen ateşli hastalık şimdiye kadar 50 kişinin ölümüne neden oldu.

ÖLENLERİN 30’U ÇOCUK

Hindistan Sağlık Bakanlığı’ndan açıkladığı bilgilere göre, 400 kişinin hastaneye kaldırıldığı bölgede sivrisineklerle taşınan ateşli hastalıkların giderek yayıldığı, sık sık uyarılar yapıldığı belirtilirken hastalıktan ölenlerin arasında 30 çocuk olduğu belirtildi.

Hindistan'da salgınlara karşı tezeğe bulanıp, idrar içtiler

TEZEĞE BULANIP, İDRAR İÇTİLER

Sağlık sisteminin koronavirüsle mücadelede zayıf düştüğü ülkede yayılan dang humması, akıllara yeniden ürkütücü uygulamaları getirdi. Bugüne kadar 33 milyona yakın kişinin koronavirüse yakalandığı Hindistan’da, virüsten dolayı 440 binden fazla ölüm meydana geldi. Günlük vaka sayısının rekorlar kırdığı ülkede, koronavirüsle başa çıkmak için sidik içildi, vücuda tezek sürüldü, bitkisel buhar terapisi uygulandı, inek dışkısında duş alındı. Ne var ki tüm bunlar ne koronavirüsü bitirdi ne de salgınları durdurabildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...