Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Eylül 2021 16:50

Hırsız ikizler kuyumcudan 2,2 milyon liralık altın çaldı

Bahçelievler'de kuyumcu atölyesinde çalışan bir kişi, sabah saatlerinde ikiz kardeşiyle birlikte gittiği dükkandan 2,2 milyon lira değerinde altın çaldı. 4 buçuk kilogram altın ile olay yerinden kaçan hırsızlar kısa sürede yakalandı.

Hırsız ikizler kuyumcudan 2,2 milyon liralık altın çaldı
bahçelievler,ikizler,soygun,kuyumcu

Bahçelievler’de bir kuyumcu atölyesinde çalışan Serdar E., ikiz kardeşiyle birlikte sabah saatlerinde çalıştığı yeri soydu. 4 buçuk kilo ağırlığında, piyasa değeri 2,2 milyon lira altını alarak kayıplara karışan ikizler kısa sürede yakalanırken o anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Bahçelievler’de bulunan kuyumcu atölyesinde meydana gelen hırsızlık olayında, iddiaya göre, kuyumcunun yanında çalışan 18 yaşındaki Serdar E. sabah erken saatlerde ikiz kardeşi Gurur E. ile dükkana geldi. Serdar E. içeri girip kasada bulunan 4.5 kilogram ağırlığındaki 2.2 milyon liralık altınları çantaya doldurdu. İkizi ise o sırada dışarıda gözcülük yaptı. İkizler çantaları doldurduktan sonra olay yerinden hızlıca uzaklaştı.

SAHİBİNE TESLİM EDİLECEK

Daha sonra iş yeri sahibi dükkanına gelip kasadaki altınları yerinde görmeyince hemen durumu hemen polise bildirdi. Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin konuyla ilgili başlattığı çalışmada Serdar E.’nin Manisa’ya gittiği tespit edildi. Şüpheli şahıs altınlarla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Diğer şüphelinin yakalama çalışmaları devam ederken, 2.2 milyon lira değerindeki altınların sahibine teslim edileceği öğrenildi. Öte yandan kuyumcu dükkanında bulunan güvenlik kamerasında Serdar E.’nin yaptığı hırsızlık anı saniye saniye görüntülendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...