Tgrt Haber
06 Şubat 2015 10:05

Husiler yeni anayasa ilan edecekler

Yemen’de, Ensarullah Hareketine (Husiler) ait devrimci komitesi, ilerleyen saatlerde yeni Yemen devletinin yönetim şeklini belirleyecek bir anayasa ilan edeceklerini bildirdi.

Husiler yeni anayasa ilan edecekler
Husiler yeni anayasa ilan edecekler

Yemen’de, Ensarullah Hareketine (Husiler) ait devrimci komitesi, ilerleyen saatlerde yeni Yemen devletinin yönetim şeklini belirleyecek bir anayasa ilan edeceklerini bildirdi. Husilerin sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki resmi hesabından yapılan açıklamada, siyasi güçlerin çoğunun ülkenin yönetim şeklini ilan etmek üzereyken son anda Yemen Reform Cemaati Partisi ile İttihatçı Nasır Örgütü'nün temsilcilerinin kendilerine süre verilmesini istedikleri belirtildi.
Açıklamada, ilerleyen saatlerde yeni Yemen devletinin yönetim şeklini belirleyecek bir anayasanın ilan edileceği kaydedildi. Husiler'den dün yapılan açıklamada, hükümet ve Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi'nin istifasının ardından yönetim şeklinin belirlenmesi konusunda çalışmalara başlanacağı ifade edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...