Tgrt Haber
23 Ocak 2014 17:49

İbrahimi, Suriyeli taraflarla görüştü

BM Suriye Temsilcisi İbrahimi, Suriye Muhalif ve Devrimci Başkanı Carba ve Suriye Dışişleri Bakanı Muallim ile ayrı ayrı bir araya geldi.

İbrahimi, Suriyeli taraflarla görüştü
Suriye Özel Temsilcisi, Suriye Muhalif ve Devrimci, Carba ve Muallim ile görüştü, İbrahimi,

BM ve Arap Birliği Suriye Özel Temsilcisi İbrahimi, Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu Başkanı Carba ve Suriye Dışişleri Bakanı Muallim ile ayrı ayrı bir araya geldi. BM ve Arap Birliği Suriye Özel Temsilcisi El Ahdar El İbrahimi, Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu (SMDK) Başkanı Ahmed el-Carba ve Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim ile ayrı ayrı bir araya geldi. BM Cenevre Ofisi Sözcüsü Corinne Momal-Vanian yaptığı yazılı açıklamada, İbrahimi'nin, Cenevre-2 Konferansı’nın ardından verilen bir günlük arada, Suriyeli tarafların heyetleriyle, yarın yapılacak görüşmeler öncesinde gündemin nasıl şekilleneceğine ilişkin değerlendirmede bulunduğu belirtildi. Toplantılar basına kapalı yapıldı. Suriyeli tarafların yarın ilk kez müzakerelere başlaması bekleniyor. Montrö'de yapılan konferansta Suriye rejimi ve muhalifleri temsil eden heyetler ilk kez aynı salonda bir araya gelmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...