Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ekim 2021 11:45

İngiltere'de polis alarma geçti: İğneli sapıklar genç kızların kabusu oldu

İngiltere'de eğlence merkezlerinde kadınlara iğneyle uyuşturucu enjekte eden saldırganlar ortaya çıktı. Polis, 'iğneli sapıklar' nedeniyle alarma geçti.

İngiltere'de polis alarma geçti: İğneli sapıklar genç kızların kabusu oldu
ingiltere,,sapık,,gece kulübü,

İngiltere'nin farklı kentlerinde genç kızlar, eğlenmek için gittikleri mekanlarda kendilerine yapılan enjeksiyon sonucu bayıldıklarını ve gözlerini hastanede açtıklarını iddia ettiler. Şikayetlerin artması sonucunda ise soruşturma başlatıldı. Nottinghamshire şehrinde en az 10 kadın şikayette bulundu, suçlamalarla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Eğlence mekanlarına girişte daha iyi arama yapılmasını isteyenler sosyal medyada birleşti ve imza kampanyası başlattı. Kampanyaya katılanların sayısı 160 bini geçince parlemontada da konuyla ilgili genel tartışma yapılması bekleniyor.

Euronews'in haberine göre, İngiltere'de 'iğneli sapık' paniği artarken, ülke genelinde 40'dan fazla şehirde eğlence mekanları protesto edildi.

''HAFIZAM BOMBOŞ''

Nottingham Üniversitesi’nde eğitim gören 19 yaşındaki Sarah Buckle, BBC'ye yaptığı açıklamada açıklamada, yaşadığı kötü tecrübeden sonra dışarı çıkmaya korktuğunu belirtti. Buckle, olayı ise şu sözlerle anlattı:

"Ceketimi vestiyere bırakıp tuvalete gitmiştim. Daha sonra dans ettiğimi ve arkadaşlarımla barda olduğumu hatırlıyorum. Daha sonra eve gidene hafızam bomboş. Sabah uyandığımda, ayağım çok ağrıyordu, bir morarma yoktu ama üzerinde iğne deliği izleri vardı.''

Genç kadın daha sonra hastaneye gidip, kendisine ne tür bir ilaç verildiği anlamak için test olmak istediğini ancak kendisine bunun için çok geç olduğunu söylediklerini aktardı. HIV ve diğer bir bulaşıcı hastalığı kapıp kapmadığını anlamak test olduğunu kaydeden genç kadın, hala sonuçları beklediğini ifade etti.

İngiltere'de polis alarma geçti: İğneli sapıklar genç kızların kabusu oldu

FİZİKSEL İĞNELENME HİSSİ

Nottinghamshire Emniyet Müdürlüğü Sözcüsü Kathryn Craner, soruşturma başlattıklarını belirtti ve şunları söyledi:

“Şu anda, içkilerine bir şeyler ilave edildiğinden şüphelenen kişilerin ifadelerini ve yine bununla bağlantılı olarak, bazı mağdurların, sanki biri onlara fiziksel olarak iğne batırmış gibi bir kaşınma hissi yaşadıkları yolundaki şikayetleri inceliyoruz.''

Polis sözcüsü, şikayette bulunanların bazılarının, kendilerini kötü hissetmeden önce fiziksel bir iğnelenme hissine kapıldıklarını belirtti. Sözcü, içkilerine uyuşturucu veya ilaç konularak bilinçlerini kaybedenlerden daha farklı bir durumla karşı karşıya olduklarını sözlerine ekledi.

Global Uyuşturucu Araştırmalarını kuran Doktor Adam Winstock, başkalarına iğneyle uyuşturucu zerk etmenin diğer zehirleme yollarından daha zor ve karışık olduğu görüşünü dile getirdi.

Winstock, alkole yabancı madde katarak insanları zehirlemenin veya uyuşturucu vermenin daha kolay olduğuna dikkat çekerek, bu konuda diğer seçeneklerin de göz önünde tutulmasını istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...