Tgrt Haber
12 Mart 2014 15:15

İhvan lideri Akif'in duruşması ertelendi

Mısır'da eski İhvan Rehberlik Konseyi Başkanı Akif'in "yargı makamına hakaret" suçlamasıyla yargılandığı davanın duruşması ertelendi.

İhvan lideri Akif'in duruşması ertelendi
mısır'da davalar,ihvan liderinin davası ertelendi,ihvan lideri akif,müslüman kardeşler,ihvan,

Mısır'da eski Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Mehdi Akif'in "yargı makamına hakaret" suçlamasıyla yargılandığı davanın duruşması ertelendi. Yargı kaynaklarından alınan bilgiye göre, başkent Kahire'de bulunan Polis Akademisi'ndeki Ceza Mahkemesi'nde görülen "yargı makamına hakaret" davasında hakim, basın mensubu Muna eş-Şazeli ve Mahmud Saad'ın dinlenmesi için duruşmayı 16 Nisan'a erteledi. Tutuklu olarak yargılanan Akif hakkında, kamuoyunda “Mukattam Olayları” olarak bilinen "İhvan genel merkezi önünde gösteri düzenleyen eylemcilerin öldürülmesine provoke etme" suçlamasıyla açılmış ayrı bir dava da bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...