Tgrt Haber
25 Haziran 2021 14:36

Japonya'da iki bina çöktü biri resmen takla attı!

Japonya'da kot farkı bulunan bir bölgeye inşa edilen iki bina çöktü. Binaların çökme anı anbean kameralara yansıdı, bir facianın eşiğinden dönüldü.

Japonya'da iki bina çöktü biri resmen takla attı!
japonya

Japonya Osaka eyaletinde iki binanın çökmesi korku dolu anlara neden oldu. Kot farkı bulunan bir bölgeye inşa edilen iki bina art arda çöktü. Binalardan birinin çöktüğü anlar amatör kameraya saniye saniye yansırken, binaların aynı aileye ait olduğu ve bitişik şekilde inşa edildiği öğrenildi.

Evde yaşayan sakinlerin yerel saatle 06.00 sularında duydukları sesler üzerine evi terk ettiği bildirildi. Bazı görgü tanıklarının ise facia öncesinde evlerin önündeki yoldan su sızdığını söylediği iddia edildi. Facianın eşiğinden dönülen olayda ölen ya da yaralanan olmazken, bölgedeki bir diğer evin daha çökme riskinin bulunduğu kaydedildi.

Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...