Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Temmuz 2021 14:44

Başsız ceset Londra polisini alarma geçirdi!

İngiltere'de 67 yaşındaki Mee Kuen Chong, iki haftadır kayıptı, başsız bir halde cansız bedeni bulundu.

Başsız ceset Londra polisini alarma geçirdi!
ingiltere,cinayet

11 Haziran'da Wembley Stadyumu yakınlarında oturan 67 yaşındaki Mee Kuen Chong adlı kadının kaybolduğu bildirildi. 27 Haziran gününde ise Salcombe'nin Devon kasabasındaki ormanlık alanda cansız bedeni bulundu.

Başsız olarak bulunan ceset polisleri harekete geçirdi. Devon ve Londra bölgesindeki kuvvetler tarafından yürütülen soruşturmalar, Metropolitan Polisi'nin uzman suç komutanlığı tarafından bir cinayet soruşturmasının başlatılmasına yol açtı. 

Başsız ceset Londra polisini alarma geçirdi!Polis, 36 yaşındaki bir kadının Salı akşamı cinayet şüphesiyle Kilburn'deki bir konut adresinde tutuklandığını söyledi. Kuzey Londra'daki bir polis karakolunda gözaltında tutuldu.

Öte yandan geçtiğimiz hafta otopsi yapıldı ancak ölüm nedeni henüz belirlenemedi.

The Mirror'ın haberine göre, cinayet soruşturmasını yürüten Başmüfettiş Jim Eastwood şunları söyledi:

“Mee'nin cesedinin bulunması trajik bir gelişme... Bu aşamada Mee'nin ölümüyle ilgili tüm koşulları ve özellikle hareketlerini belirlemeye çalışıyoruz. Onu 10 Haziran Perşembe ile 27 Haziran Pazar arasında Londra'da gören ya da henüz polisle konuşmamış olan herkesin öne çıkmasını rica ediyorum. Mee'nin bu dönemdeki hareketleri hakkında bilgisi olan herkesin, ona ne olduğunu tam olarak anlamamıza yardımcı olmak için bildiklerini paylaşması kesinlikle hayati önem taşıyor."

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...