Tgrt Haber
13 Temmuz 2021 16:43

Rusya'da iki kadın uçurumun kenarındaki salıncaktan düştü

Rusya Dağıstan'da bulunan Sulak Kanyonu'nun kenarındaki salıncakta sallanan iki kadın, salıncağın zincirinin kopmasıyla uçurumdan düştü.

Rusya'da iki kadın uçurumun kenarındaki salıncaktan düştü
rusya,uçurum

Rusya'da Hazar Denizi kıyısında bulunan Sulak Kanyonu'nun kenarına kurulan salıncakta korku dolu anlar yaşandı. İki kadın, salıncakta sallandığı esnada salıncağın zincirlerinden biri koptu. O anlarda salıncak tam da uçurum kenarında olunca iki kadın, uçurumdan aşağı düştü.

Eğer uçurum kenarında salıncağın alt tarafında bulunan ahşap bir platform olmasaydı iki kadın 2000 metrelik bir yükseklikten sarp kayalıklara düşecekti. O anları video kayda alan akrabaları ise neye uğradıklarını şaşırdı. Ahşap platformdan kurtarılan kadınların vücutlarında yalnızca morluklar ve çizikler vardı. 

Rusya'da iki kadın uçurumun kenarındaki salıncaktan düştü

Kanyonda yaşanan bu kazanın ardından polis, soruşturma başlattı. Uçurumun kenarına inşa edilen salıncağın güvenliği araştırılmaya başladı. Bir kaynak Komsomolskaya Pravda gazetesine verdiği demeçte, "Kızlar korktu ve sıyrıklara maruz kaldı, ancak ikisi de ciddi şekilde yaralanmadı." dedi.

Rusya'da iki kadın uçurumun kenarındaki salıncaktan düştüÖte yandan yerel Kazbekovsky konseyinin bu tür uçurumların kaldırılmasını talep etmesi bekleniyor.

Dailymail'in haberine göre Dağıstan Turizm Bakanlığı, salıncağın 'güvenlik standartlarını karşılamadığını' söyledi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

 ''Sonuç olarak genç kadınlar salıncaklı koltuktan düştü. Kolluk kuvvetleri ve diğer hizmetler, hiçbir durumun hayatı ve sağlığı tehlikeye atmaması için ilgili kontrolleri zaten yürütüyor.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...