Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Haziran 2021 15:00

İki Türk genci Almanya'da iki yıldır kayıp! Bilgi verene ödül var

Almanya'da iki yılı geçkin bir süredir kayıp iki Türk genci için polisin şüphesi cinayet yönündeyken ailesi, kayıp gençler hakkında bilgi verenlere 20 bin Euro ödül vereceklerini söyledi.

İki Türk genci Almanya'da iki yıldır kayıp! Bilgi verene ödül var
almanya,barış karabulut

Barış Karabulut adlı genç Almanya'nın Bad Sedeberg kentinde yaşarken 32 yaşında kayboldu. Karabulut'tan iki yıldır haber alınamazken otomobili ve cep telefonu ise Nehmser Gölü'nde bulundu. Polis, cinayete kurban gittiğini düşünüyor. Karabulut'un babası, ''Yemek yediği arkadaşını, onu suçlu görüyorlar ama ellerinde hiçbir delil yok. İlk zamanlar Barış mafya tarafından öldürüldü diyorlardı. Sonradan arkadaşının üzerine atmaya çalıştılar. O da olmadı. Polisin elinde kesin bir bilgi yok. Hiçbir şeye ulaşamadık" dedi.

Almanya'da araba alım satımıyla ilgilenen Karabulut, son olarak ise 18 Mart 2019 tarihinde Alman bir arakdaşıyla beraber yemek yedi. 27 aydır ise kendisinden haber alınamıyor. Polis otomobilinin ve cep telefonunun bulunduğu gölde arama yaptı fakat herhangi bir sonuç elde edemedi.

Kayıp Karabulut'un babası, "Kız arkadaşı telefonla aradı, buldu. Ben gittim arabanın yanına araba kapalıydı. Polis çağırdım, geldi. Arama köpekleriyle beraber arabanın içinde, sadece telefonu vardı. Polis köpekleri direkt göle gitti. Arama yaptılar hiçbir şey bulamadılar. Bir yıl sonra tekrar aradılar yine bulamadılar" şeklinde konuştu. 

Barış'ın babası Battal Karabulut, oğlunun göl kenarında bulunan aracına fotoğraflarını yapıştırdı, yazılar yazdı. Kendi imkanlarıyla cadde cadde dolaşıp oğlunu arıyor. Soruşturmayı yürüten Alman savcılığı ve ailesi, Barış'ın yerini bildirene 20 bin euro ödül verecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...